Hier vindt u de informatie over de geloofsgemeenschap H. Cornelius in Beuningen.

Op 28 oktober geeft mannen­koor De Bronzen Stemmen samen met Miréya Derksen en Rob Hazenberg vanwege hun 25 jarig bestaan een Jubileumconcert in de Corneliuskerk in Beuningen.

Op zaterdag 1 december om 19.00 uur zing Kamerkoor Muzimare tijdens de Eucharistieviering bij de opening van een nieuw kerkelijk jaar in de Corneliuskerk in Beuningen.

Weet jij waar jouw naam vandaan komt en wat die naam betekent? Dit zijn best leuke vragen, en wij willen je hier graag over vertellen in "Het verhalenuurtje".

Op 1 juli j.l. is de nieuwe bestrating op het kerkhof bij de Corneliuskerk in Beuningen officieel in gebruik genomen.

Op zondag 25 maart is het Palmpasen. De werkgroep 'Het Verhalenuurtje' organiseert op deze dag een Palmpasenbijeenkomst in het koetshuis van de pastorie en daarna een Palmpasenoptocht in de kerk.

Foto's, gemaakt door Paul Eggenhuizen, tijdens de Carnavalsmis op zaterdag 10 februari in Beuningen.

Op 24 december om 15.00 uur zal in de Corneliuskerk 'Kerst met Kleuters' worden gevierd, m.m.v. de werkgroep 't Verhalenuurtje en kinderkoor 'De Triangeltjes' o.l.v. Leon van Mook.

Projectkoor Heilig Landstichting nodigt u uit voor het Allerzielenconcert "Yet our flight begins as song" op zaterdag 28 oktober om 15:00 in de Corneliuskerk te Beuningen

Op zondag 9 april is het Palmpasen. ‘Het Verhalenuurtje’ organiseert die dag om 9.30 uur een Palmpasenbijeenkomst in het koetshuis.

Muziekvereniging Kunst en Volharding organiseert op zondag 18 december 2016 een bijzondere middag!

Op vrijdag 16 december 2016 staan de deuren van de Corneliuskerk weer open voor liefhebbers van een karakteristiek Russisch getint zangfestijn.

Projectkoor Heilig Landstichting zingt weer een Allerzielenconcert.
Zondag 30 oktober om 15.00 uur in de Corneliuskerk in Beuningen