Beste mensen,

Dit jaar steunt de Cornelius kerk voor de 18e keer ons project van de zwerfkinderen van het opvangcentrum Karunalaya in India.
Vormelingen zetten zich hiervoor telkens in en verzamelen met allerlei acties, geld in een tasje.
Paul Singh, directeur van Karunalaya heeft al per mail zijn felicitaties overgebracht aan de gevormde kinderen via pastoor Harry.
Dit jaar hebben zij 553 euro bijeen gebracht. Wat een geweldig bedrag, bedankt!
Ook dank aan de leden van de vormselwerkgroep en de kerkgangers die dit bedrag aanvulden.
Tijdens de collectes is zoveel opgehaald dat het uiteindelijke bedrag van collectes en van de kinderen samen € 1363,45 bedraagt!
Een geweldig bedrag!

€ 4298,- is het bedrag dat nodig is om 500 schooltassen te kopen met een dik schrift/notebook, pennen en potloden.
Wilde Ganzen betaalt hieraan mee waardoor ook de muren van het trappenhuis worden geschilderd: de schooltassen en dit nodige schilderwerk kosten € 5207,-.
Met hulp van een ander fonds, kringloopwinkel Vraag en Aanbod, het jeugdschaaktoernooi Millingen en het bedrag van fam. Ubbink is dit geld nu bij elkaar.
Die 500 schooltassen met inhoud worden gegeven aan drie groepen kinderen.

  • Zwerfkinderen van dit opvangcentrum,
  • kinderen van dakloze families die op de stoep wonen (pavement dwellers) en
  • kinderen van arme vissers.

Dit is een enorme stimulans voor hen om naar school te blijven gaan.

Eind april vertrekken wij, Peter en Dilia Deurloo, namens Stichting Amaidhi naar India. We gaan daar onze 5 projecten bezoeken, waaronder Karunalaya.
Drie van onze projecten worden gerund door zusters van de orde Fransiscanessen.
Dat zijn ons armenziekenhuis St Thomas Hospital, het plattelandskliniekje St. Joseph’s Hospital en ons sponsorproject van de Don Bosco school.
Een eerdere oproep in ‘Rondom Johannes’ resulteerde er in dat er erg veel rozenkransen, scapulieren, briefkaarten van Rome en Jeruzalem, zijn binnengekomen.
Wij gaan hier de zusters van onze projecten erg blij mee maken!
Hartelijk bedankt!

Indien u ons reisverslag wil volgen, kijk dan op onze website en klik op: www.amaidhi.nl. ook op de facebookpagina van Stichting Amaidhi wordt dit gepubliceerd.

Zoals u wellicht weet, misschien ook niet, is Stichting Amaidhi een vrijwilligersorganisatie, ANBI, die zich garant stelt dat 100% van de binnengekomen giften ook besteed wordt aan de 5 Indiase projecten zodat er geen geld aan de strijkstok blijft hangen.

Stichting Amaidhi/Amaidhi Foundation