Op de website van de H. Johannes XXIII parochie voor de dorpen van de gemeente Beuningen.

Hier vindt u:

Parochieblad

datum: 30-3-2023

Informatieavond / dinsdag 9 februari / 20.00 uur

Op reis naar Taizé

Duizenden jongeren uit heel Europa komen naar Taizé voor een kortere of soms langere periode van ontmoeting en bezinning. Er is tijd voor bezinning, discussie, gebed en stilte, al dan niet in een groepje van jongeren met verschillende nationaliteiten.

In Taizé in de Bourgogne woont een oecumenische gemeenschap, die ieder jaar meer dan 100.000 jongeren ontvangt. Gedurende het hele seizoen worden jongeren met hun begeleiders ontvangen in een sfeer waarin je kunt zingen, muziek maken en vooral met vele jongeren uit de hele wereld je geloof kunt delen.
Dat is fijn, want in je eigen omgeving ben je vaak de enige die nog gelooft.


In Taizé heb je het gevoel dat wat je aan het doen bent niet vreemd is maar belangrijk, en dat dit gedeeld wordt met vele christenen over de hele wereld.

Met deze reis kunnen we jongeren onder de 35 jaar de ervaring van hun leven aanbieden. In die week zullen we met ongeveer 400 jongeren zijn, overal vandaan. Er ontstaan vriendschappen voor het leven.

Wie zin heeft om mee te gaan is van harte welkom. We zullen reizen met een eigen busje. De kosten zijn € 170 voor een 9-daagse reis, van 1 tot 9 mei 2021, inclusief vervoer naar Frankrijk, maaltijden en logies.

€ 170
9-daagse reis, van 1 tot 9 mei 2021
inclusief vervoer naar Frankrijk, maaltijden en logies
deelname tot 35 jaar

Protestantse kerk, Beuningen

Info en aanmelden ds. Dick Sonneveld / t 06-41494709 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.