Op de website van de H. Johannes XXIII parochie voor de dorpen van de gemeente Beuningen.

Hier vindt u:

Parochieblad

datum: 2-2-2023

Mededeling

Vanwege de hoge energiekosten zullen tijdens de wintermaanden (voorlopig van november t/m februari 2023) de zaterdagavondvieringen in de Corneliuskerk vervallen.

Dank voor uw begrip.

In onze parochie is recent een groep gestart voor de jeugd. Binnenkort gaan we met geïnteresseerde oud-vormelingen meedoen aan een theaterweekend voor jongeren in Nijmegen. In 'Rondom Johannes' van december 2021 stond vermeld dat dit gepland was voor 29 en 30 januari, maar vanwege Corona is het verplaatst naar 19-20 maart.

Ouders uit onze jongerenwerkgroep zitten in de organisatie van het weekend en er zal ook iemand van ons aanwezig zijn om te helpen.

Het belooft een heel gezellig en leuk weekend te worden, waarin iedereen vanaf 12 jaar welkom is. Je mag dus ook een vriend of vriendin meenemen. Je kan meedoen aan een toneelspelen, muziek maken of het decor bouwen. In de bijlage staan alle details.

Lijkt het je leuk om mee te doen dan kun je aanmelden. Hoe dat moet staat in de folder. Graag ontvangen we een berichtje als je je hebt aangemeld zodat we weten welke kinderen vanuit onze parochie meedoen; stuur daarvoor een mailtje of cc-tje van je aanmelding naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je meer informatie, dan kun je ook mailen naar de organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mocht er een ouder zijn die het leuk vindt mee te helpen om een groepje te begeleiden dan horen we dit ook graag.

Hartelijke groet,

Vormsel- en jongerenwerkgroep
Parochie Johannes XXIII


Bijlage: Folder Theaterweekend 2022