Op de website van de H. Johannes XXIII parochie voor de dorpen van de gemeente Beuningen.

Hier vindt u:

Parochieblad

datum: 2-2-2023

Mededeling

Vanwege de hoge energiekosten zullen tijdens de wintermaanden (voorlopig van november t/m februari 2023) de zaterdagavondvieringen in de Corneliuskerk vervallen.

Dank voor uw begrip.

In het oecumenisch pastoresoverleg binnen de gemeente Beuningen is het idee geboren om maandelijks een lunch te organiseren voor wie graag met anderen aan tafel wil. Bij 'Samen aan Tafel' staan ontmoeting en gesprek voorop. We nodigen iedereen die belangstelling heeft van harte uit om eens per maand aan te schuiven.

We gaan elke tweede dinsdag van de maand samen aan tafel in het 'Koetshuis' van de pastorie, recht tegenover de katholieke kerk aan de Dorpssingel te Beuningen. Geen heel strak programma, maar gewoon vanaf 12.00 uur inloop, om 12.30 uur een kopje (vegetarische) soep en een broodje. We zien wel wie er komt en wat eruit voortkomt! Misschien wil iemand gewoon eens een verhaal vertellen aan de hele groep, of organiseren we ook een keer iets bijzonders, maar de basis is en blijft de ontmoeting en het onderlinge gesprek.

Het project ‘Samen aan Tafel’ begint op dinsdag 10 mei om 12.00 uur in het 'Koetshuis' in Beuningen. De eerste keer zullen we als pastores zelf de soep maken, maar de volgende keer, elke tweede dinsdag van de maand, doen anderen dat natuurlijk.

Kosten zijn er niet aan verbonden. Een vrijwillige bijdrage is welkom.

Je kunt zo binnenlopen, maar het is natuurlijk fijn als je even van tevoren laat weten of je komt.

Aanmelding bij het secretariaat van de parochie H. Johannes XXIII:
Telefoon: 024 677 1271 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van harte welkom – we zien uit naar je komst!

Met culinaire groet,

Ruud Roefs – Roman Gruyters – Dick Sonneveld – Paul Oosterhoff