Op de website van de H. Johannes XXIII parochie voor de dorpen van de gemeente Beuningen.

Hier vindt u:

Parochieblad

datum: 2-2-2023

Mededeling

Vanwege de hoge energiekosten zullen tijdens de wintermaanden (voorlopig van november t/m februari 2023) de zaterdagavondvieringen in de Corneliuskerk vervallen.

Dank voor uw begrip.

Het (oecumenisch) project 'Samen aan Tafel' – aangekondigd in de laatste editie van de 'Rondom Johannes' – is op dinsdag 10 mei van start gegaan. In een gezellige en ontspannen sfeer gingen maar liefst 17 mensen met elkaar aan tafel én in gesprek. De zelfgemaakte soep (met grote dank aan een nieuwe groep vrijwilligers!) en de broodjes werden vakkundig soldaat gemaakt. Fijn om elkaar zo te kunnen ontmoeten. Vooral dat, want 'ontmoeting' staat voorop.

Na afloop maakten de vrijwilligers, gezeten in het zonnetje op het terras van het parochiecentrum, de balans op. Het samenzijn is hen en de overige gasten zo goed bevallen dat unaniem besloten is om hiermee dóór te gaan. Ook blijft het niet bij soep en een broodje: een van de vrijwilligers is zeer goed thuis in de Thaïse keuken en heeft aangeboden voor een volgende keer een aantal Thaïse gerechten op het menu te zetten. Mocht uw nieuwsgierigheid en eetlust hierdoor gewekt zijn...

We gaan elke tweede dinsdag van de maand samen aan tafel in het 'Koetshuis' van de pastorie, recht tegenover de katholieke kerk aan de Dorpssingel te Beuningen. Geen heel strak programma, maar gewoon vanaf 12.00 uur inloop, om 12.30 uur een gezamenlijke maaltijd.

Kosten zijn er niet aan verbonden. Een vrijwillige bijdrage is welkom.

U kunt zo binnenlopen, maar het is natuurlijk fijn als u zich van tevoren even aanmeldt. Dit kan bij het secretariaat van de parochie H. Johannes XXIII:
Telefoon: 024 677 1271 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van harte welkom – tot de 14e juni!

Pastor Ruud Roefs – pastor Roman Gruijters – ds. Dick Sonneveld – diaken Paul Oosterhoff
én de gehele kookploeg: Ria, Sompit, Sukanya, Margot, Bertie en Janny