Op de website van de H. Johannes XXIII parochie voor de dorpen van de gemeente Beuningen.

Hier vindt u:

Parochieblad

datum: 30-3-2023

Een datum om alvast in uw agenda te noteren: zondag 25 juni 2023. Voor die dag staat een grote (en hopelijk grootse) openluchtviering gepland voor alle parochianen – en verder ieder ander die komen wil.
Het thema van de viering: 'Kerk in uitvoering'.

Deze viering vindt plaats in en rondom de muziekkoepel in Winssen en begint om 10.00 uur. Het is de bedoeling dat alle parochiekoren acte de présence geven – samenzang staat hierbij voorop. Voorgangers zullen zijn: pastoor Ruud Roefs, diaken Roman Gruijters en emeritus pastor Jan de Waal. Na afloop van de viering worden koffie, thee en een versnapering gepresenteerd.

Van 13.00 tot 16.00 uur wordt er – speciaal voor de vrijwilligers van onze parochie (samen met eventuele partner en thuiswonende gezinsleden) – een feest georganiseerd in de boomgaard bij de kerk in Winssen. We verklappen nog niets, maar onze vrijwilligers (of ze nu oud of jong zijn) staat, na een soep- en broodmaaltijd, een leuk en gevarieerd programma te wachten! Goed om zo als volledige parochie samen te komen en elkaar beter te leren kennen. We hopen vanzelfsprekend op een grote opkomst!

We houden u op de hoogte!

Met een hartelijke groet,
Bestuur parochie H. Johannes XXIII