Op de website van de H. Johannes XXIII parochie voor de dorpen van de gemeente Beuningen.

Hier vindt u:

Parochieblad

datum: 25-5-2023

Na het overweldigende succes van de Vredesconcerten van het Vrije Koor Nijmegen in de Stevenskerk aldaar en in de Grote Kerk in Elst kon een nieuw programma natuurlijk niet uitblijven. Ditmaal heeft het Vrije Koor de mooiste romantische liefdesliederen ingestudeerd. Dit ontroerende Liefdesconcert zal ook in de Corneliuskerk in Beuningen te beluisteren zijn, en wel op zondagmiddag 18 juni - aanvang 16.00 uur.

Naast de mooiste wereld-liefdesliederen zult u kunnen genieten van een aantal gesproken gedichten over de liefde. Solistische medewerking zal worden verleend door sopraan Boukje van Gelder, de begeleiding is in de vertrouwde handen van pianist Jelle Hoksbergen. Het concert staat onder algehele leiding van dirigent Jan Jaap Nuiver.

Het concert duurt een uur en is gratis toegankelijk. Bij het uitgaan van de kerk wordt een vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de onkosten op prijs gesteld.

Het Vrije Koor heeft met haar Vredesconcerten indrukwekkende en professionele visitekaartjes afgegeven. De belangstelling voor de concerten van het Vrije Koor is telkens zo groot dat wij u dringend aanraden uw plaatsen te reserveren via onderstaand e-mailadres !

Van harte welkom!

Voor reserveringen, contact en informatie:

Jan Jaap Nuiver
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.